✅31 de mii 831 de cadouri cu dulciuri vor fi oferite gratuit și anul acesta copiilor din grădinițe cu ocazia sărbătorilo...

✅31 de mii 831 de cadouri cu dulciuri vor fi oferite gratuit și anul acesta copiilor din grădinițe cu ocazia sărbătorilo...
31 de mii 831 de cadouri cu dulciuri vor fi oferite gratuit și anul acesta copiilor din grădinițe cu ocazia sărbătorilor de iarnă.
În acest sens, Primăria Chișinău a alocat surse financiare, fiind o tradiție al treilea an consecutiv.
Dulciurile sunt însoțite de certificate de conformitate. Costul cadoului per copil este de 30 de lei 50 de bani și conține dulciuri/biscuiți în asortiment.
▶️Cadourile vor fi repartizate în grădinițele din toate sectoarele capitalei.
În cele 134 de instituțiile de educație timpurie din municipiul Chișinău, la momentul actual sunt înscriși în liste 37.007 de copii în 1.537 de grupe funcționale.
***
31 тысячу 831 подарок со сладостями в этом году бесплатно раздадут детям в детских садах по случаю зимних праздников.
Такие сюрпризы малышам в столице преподносят уже третий год подряд, это стало традицией. Примэрия Кишинева выделила финансовые средства на эти цели.
На сладости есть все сертификаты соответствия. Стоимость подарка на одного ребенка составляет 30 леев 50 банов и включает в себя конфеты/печенье в ассортименте.
▶️ Подарки будут розданы в детских садах во всех секторах столицы.
В 134 учреждениях раннего образования муниципия Кишинев в настоящее время зарегистрировано 37 007 детей в 1 537 группах.