Ajutor pentru sezonul rece 2020-2021 La inițiativa Primarului...

Pretura Sectorului RâșcaniAjutor pentru sezonul rece 2020-2021 La inițiativa Primarului general, Ion Ceban, a fost lansat Programul municipal de susținere a persoanelor/familiilor defavorizate din municipiul Chișinău, prin acordarea, în sezonul...

Ajutor pentru sezonul rece 2020-2021 La inițiativa Primarului...
Pretura Sectorului Râșcani

Ajutor pentru sezonul rece 2020-2021
La inițiativa Primarului general, Ion Ceban, a fost lansat Programul municipal de susținere a persoanelor/familiilor defavorizate din municipiul Chișinău, prin acordarea, în sezonul rece 2020-2021, a ajutorului sub formă de lemne de foc (dispoziția nr. 796-d din 14 septembrie 2020).
În context, începând cu 21 septembrie a.c. următoarele categorii de persoane (persoane în vârstă, persoane cu dizabilități, șomeri înregistrați la agenția ter...itorială pentru ocuparea forței de muncă, familii cu trei și mai mulți copii, familii monoparentale, familii cu tutelă asupra copiilor rămași fără îngrijire părintească cu vârstele de până la 18 ani, persoane/familii cu venituri mici) din municipiul Chișinău, inclusiv suburbiile acestuia, vor depune cerere pentru acordarea ajutorului sub formă de lemne de foc la Direcțiile de asistență socială din raza teritorială a domiciliului lor.

See MoreImage may contain: fire and food