Am fost telefonați de locuitorii din cartierul Poșta veche al...

Pretura Sectorului RâșcaniAm fost telefonați de locuitorii din cartierul Poșta veche al sectorului Râșcani: ”Ce se întâmplă pe teritoriul fostei grădinițe nr. 28?” Mișcarea de ieri, 20 iunie a.c. de pe acest teritoriu nu a trecut pe neobservate....

Am fost telefonați de locuitorii din cartierul Poșta veche al...
Pretura Sectorului Râșcani

Am fost telefonați de locuitorii din cartierul Poșta veche al sectorului Râșcani: ”Ce se întâmplă pe teritoriul fostei grădinițe nr. 28?” Mișcarea de ieri, 20 iunie a.c. de pe acest teritoriu nu a trecut pe neobservate. Marea curățenie în clădire și pe terenul instituției – acțiune la care au participat peste 80 de voluntari de la Clubul sportiv ”Coltuc Gym”, Liceul teoretic ”Mihail Lomonosov”, cu susținerea Direcției educație, tineret și sport sectorul Râșcani și Preturii. ...
La data de referință se fac demersurile necesare pentru a redeschide grădinița. Un bun imobil trecut la balanța DETS sectorul Râșcani, care necesită să-și reia activitatea, fiind o locație reușită și necesară pentru locatarii noilor blocuri din preajmă.
În acest context, am identificat grădinița părăsită pentru acțiunea de salubrizare. Echipa Clubului sportiv ”Coltuc Gym” și-a propus să organizeze o ștafetă a locurilor publice salubrizate, în așa mod, să contribuie la schimbările spre bine în municipiul Chișinău. Iar la finisarea lucrului, au făcut un apel în acest scop către colegii săi de la Clubul sportiv ”Legion” din sectorul Botanica.
Locatarii, de care vorbisem la începutul articolului, s-au bucurat să vadă fosta grădiniță în stare salubră și ne-au rugat să transmitem mulțumiri celor care au efectuat lucrările. Asadar, din numele locuitorilor, din numele Preturii sectorului Râșcani, Direcției educație, tineret și sport sectorul Râșcani, vă mulțumim pentru inițiativă, curaj și acțiune, dragi voluntari. Ați fost observați, auziți și, desigur, apreciați. Bravo!
Vlad Melnic, Rau Valentina, Coltuc GYM.

See More