Am organizat consultări publice În scopul stabilirii unui...

Pretura Sectorului RâșcaniAm organizat consultări publice În scopul stabilirii unui dialog constructiv cu cetățenii privind necesitatea revitalizării Parcului ,,Dumitru Rîșcanu” din sectorul administrat, în conformitate cu Dispoziția Primarului...

Am organizat consultări publice  În scopul stabilirii unui...

Pretura Sectorului Râșcani

Am organizat consultări publice

În scopul stabilirii unui dialog constructiv cu cetățenii privind necesitatea revitalizării Parcului ,,Dumitru Rîșcanu” din sectorul administrat, în conformitate cu Dispoziția Primarului General, dl Ion Ceban, nr. 88-d din 02 martie 2021, azi, 06.03.2021, am organizat și desfășurat dezbateri publice în vederea colectării de opinii, sugestii la subiectul de referință.
La dezbateri au fost invitați toți doritorii, inclusiv, reprezentanți ai Dire...cției construcții capitale, Î.M. ,,Asociația de gospădărire a spațiilor verzi”, Î.M. ,,Direcția parcurilor, cultură și odihnă, specialiști în domeniul arhitecturii, locatarii din zonă și alte persoane interesate de acest subiect.
Pretorul Vlad Melnic a deschis ședința publică, salutând participanții și îndemnându-i să fie activi în exprimarea opiniilor/sugestiilor. A fost o prezență activă, întrucât și subiectul propus a fost unul plin de importanță: crearea oportunităților de agrement în parcul ,,Dumitru Rîșcanu”, prin renovarea infrastructurii rutiere și pietonale a parcului; crearea unui spațiu viabil și atrăgător, precum și a condițiilor necesare pentru odihna locuitorilor și oaspeților urbei. A urmat prezentarea publică a proiectului.
Pe final, s-a stabilit că entitatea publică va ține cont de propunerile oferite pentru elaborarea schiței proiectului.
Ion Ceban, Pretura Sectorului Râșcani, Vlad Melnic, Сергей Дойна, Олег Суслов, Dorin Ciurea, Mihail Furculiță

See MoreMay be an image of one or more people, people standing and indoorMay be an image of mapMay be an image of 1 person, standing and indoorMay be an image of one or more people and indoor+3