Anunț Având în vedere condițiile climaterice, ploile de...

Pretura Sectorului RâșcaniAnunț Având în vedere condițiile climaterice, ploile de astăzi, 01.06.2021, manifestarea cultural-artistică ”Copilărie – clipă din basm” se transferă pentru ziua de sâmbătă, 05.06.2021. Așteptăm cu drag copiii, părinții, bunicii, locuitorii sectorului Rîșcani pentru a ne bucura împreună de acest eveniment, dedicat Zilei internaționale a copilului. Locul de defășurare a manifestării rămâne același, în aer liber, scuarul din strada Miron Costin, ora 12:30. Felicităm toți copiii cu cea mai frumoasă sărbătoare ”Ziua internațională a copilului”. Să creșteți sănătoși și fericiți! Pretura Sectorului Râșcani, Ion Ceban, Vlad Melnic, Олег Суслов, Сергей Дойна, Sergiu Anisei

Anunț Având în vedere condițiile climaterice, ploile de...
Pretura Sectorului Râșcani

Anunț
Având în vedere condițiile climaterice, ploile de astăzi, 01.06.2021, manifestarea cultural-artistică ”Copilărie – clipă din basm” se transferă pentru ziua de sâmbătă, 05.06.2021. Așteptăm cu drag copiii, părinții, bunicii, locuitorii sectorului Rîșcani pentru a ne bucura împreună de acest eveniment, dedicat Zilei internaționale a copilului. Locul de defășurare a manifestării rămâne același, în aer liber, scuarul din strada Miron Costin, ora 12:30.
Felicităm toți copiii cu cea mai frumoasă sărbătoare ”Ziua internațională a copilului”. Să creșteți sănătoși și fericiți!
Pretura Sectorului Râșcani, Ion Ceban, Vlad Melnic, Олег Суслов, Сергей Дойна, Sergiu Anisei

May be an image of text that says '