Astăzi Vicepretorul sectorului Rîşcani, dl Oleg Suslov, a informat membrii Organizației Veteranilor din Republica Moldov...

Astăzi Vicepretorul sectorului Rîşcani, dl Oleg Suslov, a informat membrii Organizației Veteranilor din Republica Moldova, Filiala teritorială a sectorului Rîșcani, despre acordarea compensații de către Primăria municipiului Chişinău, la efectuarea plăților pentru resursele energetice și serviciile comunale în perioada sezonului rece 2022-2023, proiectele sociale, socio-culturale, investiționale, de ifrastructura care vor fi realizate în sectorul Rîşcani. Primăria Munic...ipiului Chișinău va acorda compensații la efectuarea plăților pentru resursele energetice și serviciile comunale în perioada sezonului rece 2022-2023, pentru familiile cu venituri mici, din capitală și din suburbii. Mărimea ajutorului acordat este de 40% din costul facturii calculat conform tarifului în vigoare pentru agentul termic și apa caldă menajeră livrate centralizat. Primăria Chișinău a alocat deja pentru luna noiembrie 4 milioane de lei pentru acordarea compensațiilor pentru căldură familiilor defavorizate din capitală. Persoanele care au primit acest ajutor în sezonul rece precedent, vor avea susținere și în sezonul curent, fără depunerea cererii, cu condiția că situația financiară sau familială a acestora a rămas neschimbată. Persoanele care nu au beneficiat de compensațiile enunțate în sezonul rece 2021-2022, precum și cele care au beneficiat anterior, dar la care au survenit schimbări familiale și/sau depășirea venitului mediu global per persoană, vor depune cereri noi, pentru sezonul rece 2022-2023, în conformitate cu prevederile Regulamentului privind acordarea ajutorului financiar pentru unele categorii de cetățeni din municipiul Chișinău la efectuarea plăților pentru resursele energetice și serviciile comunale. Cererile privind acordarea ajutorului financiar se depun de către solicitant personal la preturile de sector sau la primăriilor oraşelor, satelor (comunelor) din componenţa municipiului Chişinău. Acestea pot fi depuse pe toată durata sezonului de încălzire respectiv. În context, salutăm activitățile cu caracter social pentru ajutorarea persoanelor vârstnice şi social-vulnerabile. Ion Ceban , Vlad Melnic , Pretura Sectorului Rîșcani , Олег Суслов , @Mihai Furculiță

Astăzi Vicepretorul sectorului Rîşcani, dl Oleg Suslov, a informat membrii Organizației Veteranilor din Republica Moldov...
Astăzi Vicepretorul sectorului Rîşcani, dl Oleg Suslov, a informat membrii Organizației Veteranilor din Republica Moldova, Filiala teritorială a sectorului Rîșcani, despre acordarea compensații de către Primăria municipiului Chişinău, la efectuarea plăților pentru resursele energetice și serviciile comunale în perioada sezonului rece 2022-2023, proiectele sociale, socio-culturale, investiționale, de ifrastructura care vor fi realizate în sectorul Rîşcani.
Primăria Municipiului Chișinău va acorda compensații la efectuarea plăților pentru resursele energetice și serviciile comunale în perioada sezonului rece 2022-2023, pentru familiile cu venituri mici, din capitală și din suburbii.
Mărimea ajutorului acordat este de 40% din costul facturii calculat conform tarifului în vigoare pentru agentul termic și apa caldă menajeră livrate centralizat.
Primăria Chișinău a alocat deja pentru luna noiembrie 4 milioane de lei pentru acordarea compensațiilor pentru căldură familiilor defavorizate din capitală.
Persoanele care au primit acest ajutor în sezonul rece precedent, vor avea susținere și în sezonul curent, fără depunerea cererii, cu condiția că situația financiară sau familială a acestora a rămas neschimbată.
Persoanele care nu au beneficiat de compensațiile enunțate în sezonul rece 2021-2022, precum și cele care au beneficiat anterior, dar la care au survenit schimbări familiale și/sau depășirea venitului mediu global per persoană, vor depune cereri noi, pentru sezonul rece 2022-2023, în conformitate cu prevederile Regulamentului privind acordarea ajutorului financiar pentru unele categorii de cetățeni din municipiul Chișinău la efectuarea plăților pentru resursele energetice și serviciile comunale.
Cererile privind acordarea ajutorului financiar se depun de către solicitant personal la preturile de sector sau la primăriilor oraşelor, satelor (comunelor) din componenţa municipiului Chişinău. Acestea pot fi depuse pe toată durata sezonului de încălzire respectiv.
În context, salutăm activitățile cu caracter social pentru ajutorarea persoanelor vârstnice şi social-vulnerabile.