Atenție! Deconectări Pretura sectorului Râșcani informează...

Pretura Sectorului RâșcaniAtenție! Deconectări Pretura sectorului Râșcani informează locuitorii și agenții economici de pe adresele str. Magda Isanos, str. Lalelelor, str. Liliacului, str. Vasile Badiu și str. Calea Orheiului că, în perioada...

Atenție! Deconectări Pretura sectorului Râșcani informează...
Pretura Sectorului Râșcani

Atenție! Deconectări

Pretura sectorului Râșcani informează locuitorii și agenții economici de pe adresele str. Magda Isanos, str. Lalelelor, str. Liliacului, str. Vasile Badiu și str. Calea Orheiului că, în perioada 15.06.2020 – 10.07.2020, operatorul rețelei de distribuire (Î.C.S. ”Premier Energy Distribution” S.A.) organizează lucrări de renovare a instalațiilor electrice. În legătură cu acest fapt, vor avea loc multiple întreruperi programate a consumatorilor, în zilele d...e luni-vineri, în intervalul orelor 9.00–17.00. Pentru mai multe detații, accesați site-ul www.premierenergydistribution.md sau apelați oficiul telefonic (24 ore) la numărul 022-43-11-11.

În scrisoarea operatorului (cu nr. de ieșire 0505/39282-20200604), se menționează că realizarea acestor lucrări este stringent necesară pentru asigurarea securității instalației și pentru mărirea fiabilității de alimentare cu energie electrică a consumatorilor alimentați de la această instalație (LEA 04kV, PT-365F2).

See MoreImage may contain: textImage may contain: sky, shoes, tree and outdoor