Cel mai bun antreprenor Informăm despre prelungirea termenului...

Pretura Sectorului RâșcaniCel mai bun antreprenor Informăm despre prelungirea termenului de prezentare a dosarelor de participare la concursul „Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii”, până la data de 23.06.2021. Doritorii de a participa la concurs vor prezenta dosarele pe adresa Direcției generale economie, comerț și turism (str. Columna, 106) sau email: dgect@cmc.md. Precizăm că condițiile de participare la concurs sunt stipulate în Hotărârea Guvernului nr. 250 din ...09.03.2005. Dosarul de participare la concurs include: cererea-tip de participare (conform anexei nr. 1), indicatorii privind desfășurarea activității economico-financiare conform domeniului de activitate (anexa nr. 2), scurtă descriere a propriei afaceri (în format liber). Salutăm participarea la concurs a agenților economici din sectorul Rîșcani. Succes! Pretura Sectorului Râșcani, Ion Ceban, Vlad Melnic, Олег Суслов, Сергей Дойна See More

Cel mai bun antreprenor  Informăm despre prelungirea termenului...

Pretura Sectorului Râșcani

Cel mai bun antreprenor
Informăm despre prelungirea termenului de prezentare a dosarelor de participare la concursul „Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii”, până la data de 23.06.2021. Doritorii de a participa la concurs vor prezenta dosarele pe adresa Direcției generale economie, comerț și turism (str. Columna, 106) sau email: dgect@cmc.md.
Precizăm că condițiile de participare la concurs sunt stipulate în Hotărârea Guvernului nr. 250 din ...09.03.2005. Dosarul de participare la concurs include: cererea-tip de participare (conform anexei nr. 1), indicatorii privind desfășurarea activității economico-financiare conform domeniului de activitate (anexa nr. 2), scurtă descriere a propriei afaceri (în format liber).
Salutăm participarea la concurs a agenților economici din sectorul Rîșcani. Succes!
Pretura Sectorului Râșcani, Ion Ceban, Vlad Melnic, Олег Суслов, Сергей Дойна

See MoreMay be an image of text that says 'Success Success ccess'