Consultări publice! Conform prevederilor Legii nr. 239-XVI

Pretura Sectorului RâșcaniConsultări publice! Conform prevederilor Legii nr. 239-XVI din 13.11.2008 privind transparența în procesul decizional, anunțăm despre organizarea consultărilor publice a Planurilor Urbanistice Zonale privind perspectiva...

Consultări publice! Conform prevederilor Legii nr. 239-XVI

Consultări publice! Conform prevederilor Legii nr. 239-XVI din...
Pretura Sectorului Râșcani

Consultări publice!

Conform prevederilor Legii nr. 239-XVI din 13.11.2008 privind transparența în procesul decizional, anunțăm despre organizarea consultărilor publice a Planurilor Urbanistice Zonale privind perspectiva valorificării teritoriului cuprins în perimetrul străzilor Calea Moșilor – Calea Orheiului – Tudor Vladimirescu – bd. Renașterii Naționale. Consultările publice vor avea loc pe data de 20.07.2020, ora 10.00, în sala pentru festivități a Preturii sectorului Râș...cani (str. Kiev, 3).

Procesul de elaborare a a Planurilor Urbanistice Zonale pe adresele enunțate este inițiat în baza dispoziției Primarului General al municipiului Chișiău nr. 293-d din 19 iunie 2020. În calitate de beneficiar a fost desemnată Direcția generală arhitectură, urbanism și relații funciare a Consiliului municipal Chișinău.

Pentru mai multe detalii la subiectul de referință urmăriți publicațiile de pe pagina web a preturii. Vă comunicăm adresa de e-mail a beneficiarului: dgaurf@cmc.md.

 

Descarcă Dispoziția Primarului General al municipiului Chișinău nr. 293-d din 19 iunie 2020

Descarcă Certificatul de urbanism pentru proiectare