Continuă inspectarea lucrărilor în teritoriu

Continuă inspectarea lucrărilor în teritoriu Azi, 02.09.2022, grupul de lucru, în componența Pretorului sectorului Rîșcani, dl Vlad Melnic, a vicepretorului, dl Oleg Suslov, și a reprezentanților municipalității, au continuat vizitele de monitorizare a proiectelor din sector, aflate în desfășurare. În câmpul de atenție a acestora au fost obiectivele de infrastructură și amenajare a spațiilor publice din str. N. Dimo și str. Florilor. La fața locului, cei prezenți s-au documen...tat asupra lucrărilor executate și a celor ce urmează a fi executate: reabilitarea părții carosabile, schimbarea bordurilor, amenajarea trotuarelor și a zonelor de staționare a transportului public. În rezultat, locuitorii sectorului Rîșcani vor beneficia de o infrastructură îmbunătățită, așteptată ani la rând. Ion Ceban, Pretura Sectorului Rîșcani, Vlad Melnic, Олег Суслов, Dorin Ciurea, Mihail Furculiță

Continuă inspectarea lucrărilor în teritoriu
 Azi, 02.09.2022, grupul de lucru, în componența Pretorului sectorului Rîșcani, dl Vlad Melnic, a vicepretorului, dl Oleg Suslov, și a reprezentanților municipalității, au continuat vizitele de monitorizare a proiectelor din sector, aflate în desfășurare.
În câmpul de atenție a acestora au fost obiectivele de infrastructură și amenajare a spațiilor publice din str. N. Dimo și str. Florilor. La fața locului, cei prezenți s-au documentat asupra lucrărilor executate și a celor ce urmează a fi executate: reabilitarea părții carosabile, schimbarea bordurilor, amenajarea trotuarelor și a zonelor de staționare a transportului public.
În rezultat, locuitorii sectorului Rîșcani vor beneficia de o infrastructură îmbunătățită, așteptată ani la rând.
Ion Ceban, Pretura Sectorului Rîșcani, Vlad Melnic, Олег Суслов, Dorin Ciurea, Mihail Furculiță