Cu acțiuni de înverzire a sectorului Ca în fiecare...

Pretura Sectorului RâșcaniCu acțiuni de înverzire a sectorului Ca în fiecare primăvară, continuăm, pe lângă Campania de curățenie, și Campania de plantări. În acest weekend, am continuat proiectul ,,Verde pentru sectorul Rîșcani”. O acțiune...

Cu acțiuni de înverzire a sectorului  Ca în fiecare...

Pretura Sectorului Râșcani

Cu acțiuni de înverzire a sectorului

Ca în fiecare primăvară, continuăm, pe lângă Campania de curățenie, și Campania de plantări. În acest weekend, am continuat proiectul ,,Verde pentru sectorul Rîșcani”. O acțiune civică, realizată de către Pretura de sector, în parteneriat cu Parcul de troleibuze nr.1 și ÎM ,,Asociația de gospodărire a spațiilor verzi”. Ascultând sfatul specialiștilor, plantăm puieți mai ales pe terenurile care permit dezvoltarea cât mai rapidă a lor.
De ...această dată - locația - bd. Moscova, 24 și 26 (ultima stație de așteptare a transportului public, troleibuzul nr. 10). Pe această aleie au fost sădiți 20 de puieți de brad. Dorința noastră este ca sectorul Rîșcani să fie cât mai verde, durabil, în care locuitorii să trăiască în armonie cu natura, a declarat pretorul Vlad Melnic. Menționăm că această acțiune s-a desfășurat cu respectarea normelor de igienă și distanță, impuse de autorități, în contextul pandemiei de Coronavirus.
Mulțumim celor care au dat o mână de ajutor, precum și celor de la SA ,,Moldsilva”, care au pus la dispoziție materialul săditor.
În acest context, împădurirea joacă un rol important în absorbția și stocarea bioxidului de carbon. Credem că astfel de proiecte pot face diferența în crearea unei vieți mai bune și, prin urmare, vom continua această campanie.
Pe acestă cale, este binevenit oricine dorește să construiască, să se bucure de un peisaj de vis, să planteze cu mâinile sale unul din brazii care vor ajunge în sector, la noi acasă.
Ion Ceban, Pretura Sectorului Râșcani, Vlad Melnic, Oleg Suslov , Serghei Doina, Dorin Ciurea, Mihail Furculiță

See MoreMay be an image of tree and natureMay be an image of one or more people, people standing, tree and outdoorsMay be an image of standing, christmas tree and outdoorsMay be an image of one or more people, people standing, grass and tree+3