Cu referire la domeniul edilitar-gospodăresc În cadrul...

Pretura Sectorului RâșcaniCu referire la domeniul edilitar-gospodăresc În cadrul ședinței operative de azi, 07.12.2020, au fost abordate subiectele cu privire la salubrizarea teritoriului, trotuarelor, străzilor; dezinfectarea platourilor de...

Cu referire la domeniul edilitar-gospodăresc În cadrul...
Pretura Sectorului Râșcani

Cu referire la domeniul edilitar-gospodăresc
În cadrul ședinței operative de azi, 07.12.2020, au fost abordate subiectele cu privire la salubrizarea teritoriului, trotuarelor, străzilor; dezinfectarea platourilor de acumulare a deșeurilor; demontarea și evacuarea obiectivelor neautorizate.
În context, în perioada 30.11. – 04.12.2020, au fost evacuate 90 de rute de frunziș; au fost salubrizate și dezinfectate 235 de platouri de acumulare a deșeurilor, 139 de stații de transpo...rt public; demontate și evacuate 10 panouri publicitare neautorizate, 3 garaje metalice, pavilionul de la stația de pe bd. Moscova intersecție cu str. M. Costin, țevile de pe spațiile verzi domeniul public pe adresele bd. Moscova, 13, str. A. Russo, 1.
Organizarea, monitorizarea și controlul executării lucrărilor ce țin de domeniul edilitar-gospodăresc al sectorului este subiectul de bază al ședințelor săptămânale.
Pretura Sectorului Râșcani, Олег Суслов, Сергей Дойна, Dorin Ciurea.

See MoreImage may contain: one or more people, people sitting, table and indoorImage may contain: 1 person, sitting, living room and indoorImage may contain: one or more people, people sitting, table and indoor