Evacuarea vehiculelor Prevederile art. 439 alin.(2) din Codul...

Pretura Sectorului RâșcaniEvacuarea vehiculelor Prevederile art. 439 alin.(2) din Codul contravențional puse în aplicare, ieri, 15.07.2020, pe bd. Moscova intersecție str. Studenților. În baza proceselor-verbale, întocmite de agenții constatatori...

Evacuarea vehiculelor Prevederile art. 439 alin.(2) din Codul...
Pretura Sectorului Râșcani

Evacuarea vehiculelor
Prevederile art. 439 alin.(2) din Codul contravențional puse în aplicare, ieri, 15.07.2020, pe bd. Moscova intersecție str. Studenților. În baza proceselor-verbale, întocmite de agenții constatatori din cadrul Inspectoratului de poliție Râșcani al DP mun. Chișinău, cele două mașini (Ford Fiesta, Ra/Latvia), lăsate în loc interzis pentru parcare și care generau dificultăți la circulația rutieră au servit temei de fapt care a determinat reținerea și aducerea acestora la parcarea de pe str. Otovasca, 19 A.
Pretura sectorului Râșcani publică această informație în atenția celor care obișnuiesc să procedeze la fel cu autovehiculele din proprietate sau gestiune. În situații similare, agentul constatator este în drept să aplice aceste măsuri procesuale de costrângere.

Image may contain: cloud, sky and outdoorImage may contain: sky and outdoor