Exprimăm recunoștință Veteranilor Prilejuit zilei de 9 Mai,...

Pretura Sectorului RâșcaniExprimăm recunoștință Veteranilor Prilejuit zilei de 9 Mai, Ziua Victoriei și a Comemorării Eroilor Căzuți pentru Independența Patriei, entitatea publică, alăturat celor mai bune gânduri, a oferit ajutoare materiale...

Exprimăm recunoștință Veteranilor Prilejuit zilei de 9 Mai,...

Pretura Sectorului Râșcani

Exprimăm recunoștință Veteranilor
Prilejuit zilei de 9 Mai, Ziua Victoriei și a Comemorării Eroilor Căzuți pentru Independența Patriei, entitatea publică, alăturat celor mai bune gânduri, a oferit ajutoare materiale veteranilor de război și celor care au contribuit la făurirea Victoriei (în spatele frontului, în lagărele de concentrare, în luptele Operațiunii Iași-Chișinău, în blocada Leningradului).
Astăzi, 06.05.2021, am oferit Consiliului veteranilor de război și de muncă... sectorul Rîșcani produsele alimentare neperisabile ce vor fi distribuite către 50 de beneficiari, la domiciliul acestora.
Conștienți de povara anilor, problemele de sănătate cu care se confruntă veteranii de război salutăm respectuos gesturile de atenție acordate de fiecare cetățean, instituție, întreprindere, agent economic în sprijinul celor care au cunoscut tragedia acelor vremuri, cel de-al doilea război mondial.
 

See MoreMay be an image of 3 people, people standing and indoorNo photo description available.May be an image of one or more people and outdoors