În atenția locuitorilor sectorului Rîșcani! În contextul...

Pretura Sectorului RâșcaniÎn atenția locuitorilor sectorului Rîșcani! În contextul lansării de către municipalitate a primelor 2 puncte mobile de vaccinare, informăm locuitorii sectorului Rîșcani despre posibilitatea de a beneficia de serviciile acestora în zilele de 30 mai 2021, în intervalul orelor 10:00 – 18:00, bd. Moscova (adiacent ”McDonald's”) și pe 4 iunie 2021, în intervalul orelor 10:00 – 18:00, bd. Moscova (adiacent Parcului Afganez). Salutăm inițiativa de organizare a punctelor mobile de vaccinare, mai aproape de locul de trai sau de serviciu. Precizăm că punctele mobile de vaccinare împotriva COVID-19 sunt dotare cu echipamentul necesar și asigurate cu personal calificat. Pretura Sectorului Râșcani, Ion Ceban, Vlad Melnic, Олег Суслов, Сергей Дойна

În atenția locuitorilor sectorului Rîșcani! În contextul...

Pretura Sectorului Râșcani

În atenția locuitorilor sectorului Rîșcani!
În contextul lansării de către municipalitate a primelor 2 puncte mobile de vaccinare, informăm locuitorii sectorului Rîșcani despre posibilitatea de a beneficia de serviciile acestora în zilele de 30 mai 2021, în intervalul orelor 10:00 – 18:00, bd. Moscova (adiacent ”McDonald's”) și pe 4 iunie 2021, în intervalul orelor 10:00 – 18:00, bd. Moscova (adiacent Parcului Afganez).
Salutăm inițiativa de organizare a punctelor mobile de vaccinare, mai aproape de locul de trai sau de serviciu. Precizăm că punctele mobile de vaccinare împotriva COVID-19 sunt dotare cu echipamentul necesar și asigurate cu personal calificat.
Pretura Sectorului Râșcani, Ion Ceban, Vlad Melnic, Олег Суслов, Сергей Дойна

No photo description available.