În memoria voluntarilor bulgari Astăzi, 3 martie a.c., la...

Pretura Sectorului RâșcaniÎn memoria voluntarilor bulgari Astăzi, 3 martie a.c., la Monumentul Voluntarilor Bulgari din sectorul Râșcani s-a desfășurat ceremonia de depunere de flori. Etnicii bulgari au marcat 143 de ani de la Eliberarea Bulgariei...

Pretura Sectorului Râșcani

În memoria voluntarilor bulgari

Astăzi, 3 martie a.c., la Monumentul Voluntarilor Bulgari din sectorul Râșcani s-a desfășurat ceremonia de depunere de flori. Etnicii bulgari au marcat 143 de ani de la Eliberarea Bulgariei și Ziua Națională a țării, un eveniment important pentru bulgarii din întreaga lume. Entitatea publică, în persoana vicepretorului Serghei Doina Сергей Дойна, a onorat invitația de participare la acest eveniment, prezentând salutul său către Ambasada Rep...ublicii Bulgaria în Republica Moldova.
Cei prezenți au păstrat un moment de reculegere pentru ostaşii care au căzut pe câmpul de luptă pentru eliberarea Bulgariei de sub ocupaţia otomană.

Pe această cale, Pretura sectorului Rîșcani păstrează calde și frumoase relații de prietenie cu toate etniile care locuiesc în sectorul administrat.
Pretura Sectorului Râșcani, Vlad Melnic, Oleg Suslov, Сергей Дойна, Mihail Furculiță

See MoreMay be an image of one or more people, people standing, monument and outdoorsMay be an image of outdoors and monumentMay be an image of 1 person, standing and outdoorsMay be an image of 1 person, standing and outdoors+10