În sectorul Rîșcani, cu lucrări specifice anotimpului ...

Pretura Sectorului RâșcaniÎn sectorul Rîșcani, cu lucrări specifice anotimpului Aspectul exterior și starea sanitară a sectorului - rămân în atenția sporită a entității publice, întrucât vorbim aici de o carte de vizită a acestuia. Acțiunile...

În sectorul Rîșcani, cu lucrări specifice anotimpului ...

Pretura Sectorului Râșcani

În sectorul Rîșcani, cu lucrări specifice anotimpului
Aspectul exterior și starea sanitară a sectorului - rămân în atenția sporită a entității publice, întrucât vorbim aici de o carte de vizită a acestuia. Acțiunile de salubrizare și cosire în sectorul Rîșcani sânt în dinamică. Conștientizăm, cu toții, că prin astfel de acțiuni demonstrăm implicare, responsabilitate și că ne pasă de tot ceea ce ne înconjoară.
Azi, ÎMGFL nr.17-23 au reușit să saubrizeze mai multe adrese - sp...ații publice, evacuând 10 rute de frunziș și gunoi menajer.
Pe timp de vară, gazonul crește foarte repede și necesită o tundere mai fregventă. Deaceea, această muncă, la moment, ocupă un loc aparte pe agenda activităților noastre. Și muncitorii de la Spații Verzi i-au dat zor cu motocositoarele din gestiune pe terenurile spații verzi domeniul public din str. D. Rîșcanu, str. A.Doga, str.Calea Orheiului, str. Alecu Russo și parcul Rîșcani. Au cosit iarba ca mătasa. În următoare zile vor veni să o adune.
Noi, împreună cu Dumneavoastră, monitorizăm și ne exprimăm recunoștința pentru un lucru bine făcut. Adrese în lucru mai sânt.
În acest context, avem grijă să soluționăm, rând pe rând.
Formula: conlucrare și mobilizare.
See MoreMay be an image of outdoors and treeMay be an image of grassMay be an image of standing, outdoors and treeMay be an image of grass, tree and text that says 'REDMI NOTE 8 AI QUAD CAMERA'+2