Intervenim cu măsuri În sectorul Rîșcani continuăm...

Pretura Sectorului RâșcaniIntervenim cu măsuri În sectorul Rîșcani continuăm acțiunile de combatere a poleiului și deszăpezire a trotuarelor, curților de bloc, traseelor în pantă, stațiilor de așteptare a transportului public și drumurilor...

Intervenim cu măsuri       În sectorul Rîșcani continuăm...
Pretura Sectorului Râșcani

Intervenim cu măsuri
În sectorul Rîșcani continuăm acțiunile de combatere a poleiului și deszăpezire a trotuarelor, curților de bloc, traseelor în pantă, stațiilor de așteptare a transportului public și drumurilor de acces din preajma instituțiilor de menire socială.
Pentru depășirea situațiilor problematice, evitarea aglomerării traficului, serviciile de profil activează în echipe de zi și de noapte. În acelaș timp, muncitorii de la ÎMGFL nr.17-23 prelucrează zilnic s...ectoarele din gestiune, manual, cu material antiderapant: sare și nisip. Acolo unde gheața nu cedează se intervine mecanizat cu tehnică specializată din dotația ÎMPSL sectorul Rîșcani. În noaptea trecută, s-a intervenit cu 5 tractoare: 1 tractor cu perie și lamă și 4 tractoare cu lamă și sărărițe, care au început activitatea la ora 3.00 și pînă la acestă oră au împrăștiat 13.500 tone de material antiderapant; 2 mașini Haco Citymaster care au curățat trotuarele și au presurat 2100 kg de sare, 16 muncitori au curățat stațiile de așteptare a transportului public și au presurat manual 1tonă de sare. În paralel, degajăm teritoriile de crengile căzute sub povara zăpeii depuse și a gheții. De asemenea, angajații AGSV au intervenit cu utilaje speciale în parcuri, scuaruri și alei.
Pe acestă cale, chemăm și îndemnăm toți gestionarii fondului locativ, agenții economici, managerii instituțiilor și organizațiilor din sectorul administrat să dea dovadă de spirit gospădăresc și să aducă în ordine teritoriile din gestiune.
Pretura Sectorului Râșcani, Vlad Melnic, Oleg Suslov, Сергей Дойна, Dorin Ciurea

See MoreMay be an image of mapMay be an image of road, tree and streetMay be an image of snowMay be an image of snow+8