Lucrări de întreținere a infrastructurii rutiere din municipiul Chişinău, sectorul Rîșcani, executate pe parcursul săptă...

Lucrări de întreținere a infrastructurii rutiere din municipiul Chişinău, sectorul Rîșcani, executate pe parcursul săptă...

Lucrări de întreținere a infrastructurii rutiere din municipiul Chişinău, sectorul Rîșcani, executate pe parcursul săptămânii trecute.
ÎM Regia „Exdrupo” a realizat lucrări de asfaltare pe o suprafață totală de circa 23 de mii m2, iar alte suprafețe, de peste 8 mii m2, au fost frezate, pregătindu-se pentru aplicarea asfaltului în săptămâna curentă în municipiul Chişinău.
Cel mai mare volum de lucrări s-a realizat în sectorul Rîșcani, pe bd. Renașterii Naționale, unde a continuat asfaltarea cu straturile de egalizare și uzură, pe o suprafață totală de circa 16,8 mii m2. Tot aici s-a lucrat la montarea bordurilor și a pavajului pe trotuare. Lucrările de asfaltare s-au realizat preponderent pe timp de noapte pentru a produce disconfort minim pentru trafic.
Pe strada Socoleni au continuat lucrările de reparație a trotuarelor, prin înlocuirea bordurilor și amenajarea pietrișului.
Lucrările de întreținere vor continua și în săptămâna curentă.
Pretura de sector împreună cu întreprinderile municipale continuă lucrările pe diverse proiecte de infrastructură.
Ion Ceban, Vlad Melnic, Pretura Sectorului Rîșcani, Олег Суслов, @Mihai Furculiță