Panouri publicitare demontate și evacuate ÎMPSL Râșcani...

Pretura Sectorului RâșcaniPanouri publicitare demontate și evacuate ÎMPSL Râșcani informează despre executarea prevederilor dispozițiilor pretorului, Vlad Melnic, cu privire la demontarea și evacuarea panourilor publicitare neautorizate de...

Panouri publicitare demontate și evacuate ÎMPSL Râșcani...
Pretura Sectorului Râșcani

Panouri publicitare demontate și evacuate

ÎMPSL Râșcani informează despre executarea prevederilor dispozițiilor pretorului, Vlad Melnic, cu privire la demontarea și evacuarea panourilor publicitare neautorizate de pe terenurile proprietate municipală, pe adresele: str. A. Pușkin intersecție str. Alexandru cel Bun, str. Mitropolit Bănulescu-Bodoni, 57.

În raportul de azi, 27.05.2020, la capitolul demontări se regăsesc și unitatea de comerț nelucrativă de pe str. Calea Moșilor,... 2/1, îngrădirile blocului de pe bd. Moscova, 5.

Reamintim că dispozițiile emise de pretorul sectorului Râșcani sunt publicate în Registrul de Stat al Actelor Locale, de asemenea, pot fi accesate și de pe pagina web-oficială (www.rascani.md).

See MoreImage may contain: one or more people and outdoorImage may contain: sky and outdoorNo photo description available.