Panourile și dispozitivele publicitare, bd. Gr. Vieru și str....

Pretura Sectorului RâșcaniPanourile și dispozitivele publicitare, bd. Gr. Vieru și str. C. Tănase Publicitatea exterioară, cu termenii de valabilitate a autorizațiilor de construire și amplasare expirați de pe bd. Grigore Vieru și Constantin...

Panourile și dispozitivele publicitare, bd. Gr. Vieru și str....
Pretura Sectorului Râșcani

Panourile și dispozitivele publicitare, bd. Gr. Vieru și str. C. Tănase

Publicitatea exterioară, cu termenii de valabilitate a autorizațiilor de construire și amplasare expirați de pe bd. Grigore Vieru și Constantin Tănase, se demontează și evacuează. Precizăm că panourile și dispozitivele publicitare sunt instalate pe teren municipal, iar prelungirea termenilor de valabilitate a autorizațiilor pentru acestea, în perimetrul de referință, a fost stopat (Rezoluția nr. 06-110/33...41 din 09.06.2020). În acest context și, având ca bază actele reglementatorii în vigoare, pretorul Vlad Melnic a emis dispoziția nr. 198 din 10 iunie 2020 pentru demontare și evacuare. Dispoziția de referință a fost publicată în Registrul de Stat al Actelor Locale.

Astăzi, 12.06.2020, a demarat procesul de demonare. Unele panouri sunt ridicate benevol de către proprietari (imagini foto la subiect, bd. Gr. Vieru), altele (în cazul neconformării) sunt evacuate de către ÎMPSL Râșcani.

52 de untități au fost trecute pe lista dispozitivelor amplasate pe bd. Grigore Vieru și str. Constantin Tănase.

See MoreImage may contain: sky, shoes, basketball court and outdoorImage may contain: 1 person, sky and outdoor