Prilejuit zilei de 3 decembrie În conformitate cu prevederile...

Pretura Sectorului RâșcaniPrilejuit zilei de 3 decembrie În conformitate cu prevederile dispoziției pretorului, Vlad Melnic, nr. 269 din 26.11.2020, am achiziționat produse alimentare pentru persoane cu dizabiltăți locuitori ai sectorului Râșcani....

Prilejuit zilei de 3 decembrie În conformitate cu prevederile...
Pretura Sectorului Râșcani

Prilejuit zilei de 3 decembrie
În conformitate cu prevederile dispoziției pretorului, Vlad Melnic, nr. 269 din 26.11.2020, am achiziționat produse alimentare pentru persoane cu dizabiltăți locuitori ai sectorului Râșcani. Astăzi, 02.03.2020, am organizat distribuirea celor 205 de colete către Direcția Asistență Socială Rîșcani (50 de colete), Asociația invalizilor (100 de colete), Consiliul veteranilor (55 de colete) pentru a fi repartizate la domiciliul destinatarilor.
Pe a...ceastă cale vă transmitem cele mai bune gânduri de sănătate și de susținere, prilejuit Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități.
În context, Direcția Asistență Socială Rîșcani a întocmit lista beneficiarilor (450 de persoane cu grad de dizabilitate) care vor primi, din bugetul municipal, câte un ajutor material în sumă de 500 de lei; a găzduit mini-expoziția cu vânzare a unei persoane cu dizabilități (cu serviciul de asistență personală) cu lucrări deosebite pentru sărbătorile de iarnă; a conlucrat cu agenții economici, cultele bisericești pentru acordarea ajutoarelor, oferirea prânzurilor calde pentru persoanele cu dizabilități.
Aducem mulțumiri tuturor celor care contribuie la susținerea persoanelor cu grad de dizabilitate.
Сергей Дойна, Ana Bujac, Natalya Sirbu.

See MoreImage may contain: one or more people and outdoorImage may contain: one or more peopleImage may contain: one or more people and people standingImage may contain: food and indoor+4