Proiect investițional finalizat Astăzi, 14.07.2020, în...

Pretura Sectorului RâșcaniProiect investițional finalizat Astăzi, 14.07.2020, în sectorul Râșcani a fost recepționat proiectul investițional ”Reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă din str. A. Doga și str. T. Vladimirescu”, implementat...

Proiect investițional finalizat Astăzi, 14.07.2020, în...
Pretura Sectorului Râșcani

Proiect investițional finalizat
Astăzi, 14.07.2020, în sectorul Râșcani a fost recepționat proiectul investițional ”Reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă din str. A. Doga și str. T. Vladimirescu”, implementat în cadrul Programului de Investiții Prioritare și finanțat din sursele Băncii Europene de Investiții, Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare, grantul oferit de Facilitatea de Investiții pentru Vecinătate a Uniunii Europene, sub garanția Primăriei municipiului Chișinău.
Contractul privind executarea lucrărilor enunțate a fost semnat de către S.A. ”Apă-Canal Chișinău” și ”OCIDE Construccion” S.A., Valensia, Spania.
În componența comisiei de recepție la terminarea lucrărilor, entitatea publică l-a desemnat pe vicepretorul Oleg Suslov.

Image may contain: 1 person, standing, shoes, child, tree and outdoorNo photo description available.Image may contain: one or more people, tree, plant, outdoor and natureImage may contain: 1 person, standing, tree, child, grass, outdoor and nature