Proiecte în derulare, str. A. Russo, 2/1 În sectorul Râșcani...

Pretura Sectorului RâșcaniProiecte în derulare, str. A. Russo, 2/1 În sectorul Râșcani sunt în toi lucrările de reparație capitală a pasajului pietonal subteran de pe str. Aleco Russo, 2/1. Conform competenței de investire, monitorizăm mersul...

Proiecte în derulare, str. A. Russo, 2/1 În sectorul Râșcani...
Pretura Sectorului Râșcani

Proiecte în derulare, str. A. Russo, 2/1

În sectorul Râșcani sunt în toi lucrările de reparație capitală a pasajului pietonal subteran de pe str. Aleco Russo, 2/1. Conform competenței de investire, monitorizăm mersul acestora. Astăzi, 01.07.2020, reparația scărilor, după instalarea rampelor de acces.

Precizăm, pasajul pietonal este proprietate municipală (domeniul public) și se află în gestiunea Direcției generale transport public și căi de comunicație a Consiliului municipal... Chișinău. Conform planului investițional al municipalității, lucrările de amenajare și reabilitare a pasajului subteran, str. A. Russo, 2/41, includ: reparația capitală a acestuia, fără intervenții în structura de rezistență, reparația scărilor, pardoselei, pereților, instalarea copertinelor la intrările în pasaj, iluminatul interior și a rampelor de acces pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

See MoreImage may contain: 1 person, outdoorImage may contain: sky and outdoorImage may contain: 1 person, outdoor