Str. Cojocarilor intersecție str. Alexandru cel Bun Astăzi,...

Pretura Sectorului RâșcaniStr. Cojocarilor intersecție str. Alexandru cel Bun Astăzi, 29.04.2021, se desfășoară lucrările de eliberare a terenului public proprietate municipală de pe str. Cojocarilor intersecție cu str. Alexandru cel Bun. Agentul...

Str. Cojocarilor intersecție str. Alexandru cel Bun Astăzi,...

Pretura Sectorului Râșcani

Str. Cojocarilor intersecție str. Alexandru cel Bun
Astăzi, 29.04.2021, se desfășoară lucrările de eliberare a terenului public proprietate municipală de pe str. Cojocarilor intersecție cu str. Alexandru cel Bun. Agentul economic nu s-a conformat prevederilor Hotărârii Instanței de Judecată privind anularea contractului de arendă funciară, continuând acapararea abuzivă a terenului proprietate publică municipală. Conlucrăm cu Primăria municipiului Chișinău pentru punerea în ap...licare a cadrului legal și eliberarea acestui spațiu public.
Precizăm că Pretura de sector a propus amenajarea zonei de referință prin organizarea unui scuar pentru locuitorii municipiului. Conform schiței de proiect lucrările includ: amenajarea spațiilor verzi, iluminatul stradal, mobilierul urban, supravegherea video.
 

See MoreMay be an image of outdoorsMay be an image of outdoorsMay be an image of outdoorsMay be an image of outdoors+5