Suspendarea traficului rutier pe str. Nicolae Dimo, tronsonul cuprins între str. Alecu Russo și str. Tudor Vladimirescu...

Suspendarea traficului rutier pe str. Nicolae Dimo, tronsonul cuprins între str. Alecu Russo și str. Tudor Vladimirescu...
Suspendarea traficului rutier pe str. Nicolae Dimo, tronsonul cuprins între str. Alecu Russo și str. Tudor Vladimirescu
Pretura sectorului Rîșcani informează că la data de 28.01.2023, sâmbătă, în intervalul orelor 09:00-16:00, va fi suspendat traficul rutier pe str. Nicolae Dimo, tronsonul cuprins între str. Alecu Russo și str. Tudor Vladimirescu.
Măsura a fost luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de defrișare a unor arbori.
În legătură cu executarea lucrărilor menționate, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:
Ruta de autobuz nr. 19 - Tur: va circula de pe str. Nicolae Dimo pe str. Alecu Russo, str. Kiev, str. Tudor Vladimirescu, și în continuare pe traseul stabilit. Retur: pe traseul stabilit.
Ruta de microbuz nr. 184 - Tur: va circula de pe str. Tudor Vladimirescu, pe str. Kiev, str. Bogdan Voievod, și în continuare pe traseul stabilit. Retur: de pe str. Bogdan Voievod, str. Kiev, str. Tudor Vladimirescu și în continuare pe traseul stabilit.
Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomodități create.
Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnați să ocolească zona respectivă.