Târg pe aleea din scuarul bd. Grigore Vieru În atenția...

Pretura Sectorului RâșcaniTârg pe aleea din scuarul bd. Grigore Vieru În atenția producătorilor, meșterilor populari și locuitorilor! Pe 14 octombrie 2020, de Hramul orașului Chișinău, pe aleea din scuarul bd. Grigore Vieru (în perimetrul străzilor...

Târg pe aleea din scuarul bd. Grigore Vieru În atenția...
Pretura Sectorului Râșcani

Târg pe aleea din scuarul bd. Grigore Vieru
În atenția producătorilor, meșterilor populari și locuitorilor! Pe 14 octombrie 2020, de Hramul orașului Chișinău, pe aleea din scuarul bd. Grigore Vieru (în perimetrul străzilor Constantin Tănase – Ierusalim) organizăm un târg cu producție ECO și articole meșteșugărești.
Autorizațiile de funcționare pentru acest eveniment pot fi obținute la Pretura sectorului Râșcani, în baza cererii depuse. În acest sens pretorul, Vlad Melnic, a emis dispoziția nr. 250 din 08.10.2020 (poate fi accesată în Registrul de Stat al Actelor Locale). Controlul executării prevederilor dispoziției s-a pus în sarcina dlui vicepretor, Сергей Дойна.
Târgul își va desfășura activitatea în intervalul orelor 07.00 – 18.00. Respectarea normelor pentru combaterea răspândirii infecției COVID-19 este obligatorie.

Image may contain: one or more people and people sitting