Târguri de Paști la Rîșcani În sectorul Rîșcani, în...

Pretura Sectorului RâșcaniTârguri de Paști la Rîșcani În sectorul Rîșcani, în perioada 28.04. – 01.05.2021, producătorii autorizați vor comercializa din automagazine sau tonete produse de panificație ambalate (pască, cozonaci și alte produse...

Târguri de Paști la Rîșcani În sectorul Rîșcani, în...

Pretura Sectorului Râșcani

Târguri de Paști la Rîșcani
În sectorul Rîșcani, în perioada 28.04. – 01.05.2021, producătorii autorizați vor comercializa din automagazine sau tonete produse de panificație ambalate (pască, cozonaci și alte produse alimentare conform tematicii) pe adresele identificate în acest sens prin dispoziția pretorului, Vlad Melnic: str. B. Voievod colț cu str. Kiev; str. M. Costin (lângă stația de transport); str. Calea Orheiului, 105/1 – 107; str. Ismail colț cu bd. D. Cantemir.
În ...baza cererilor înregistrate la Pretură, Secția social-economică va perfecta autorizațiile de funcționare a unităților de comerț ambulant pe adresele enunțate mai sus.
În condițiile situației epidemiologice, participanții la Tîrgul de Paști vor completa și semna un Angajament (anexă la dispoziția pretorului nr. 140 din 27.04.2021, publicată în Registrul de Stat al Actelor Locale) ce vizează respectarea normelor sanitare, expunerea estetică a produselor, păstrarea curățeniei, măsurilor de prevenire și diminuare a răspândirii virusului COVID-19.
Stimați comercianți, vă reamintim:cea mai bună reclamă este reclama pe care o fac clienții mulțumiți!
 

See MoreNo photo description available.