Un arbore pentru fiecare Avem grijă de calitatea vieții în...

Pretura Sectorului RâșcaniUn arbore pentru fiecare Avem grijă de calitatea vieții în oraș, iar îmbunătățirea spațiilor verzi are un rol important cînd vine vorba de aceasta. Astăzi, 07.11.2020, în sectorul Rîșcani au continuat lucrările de...

Un arbore pentru fiecare Avem grijă de calitatea vieții în...
Pretura Sectorului Râșcani

Un arbore pentru fiecare
Avem grijă de calitatea vieții în oraș, iar îmbunătățirea spațiilor verzi are un rol important cînd vine vorba de aceasta.
Astăzi, 07.11.2020, în sectorul Rîșcani au continuat lucrările de plantare a arborilor, acțiune care s-a încadrat în Campania de plantare a arborilor pe teritoriul capitalei. Locațiile de azi au fost -
str. Montana din cartierul ,,Poșta Veche”și bd. Renașterii Naționale, teritoriul adiacent Bisericii ,,Constantin și Elena”. Exemp...lul propriu de participare activă la aceste lucrări, oferit de către conducerea Preturii (dl Vlad Melnic, dl Oleg Suslov, dl Mihail Furculiță, dl Dorin Ciurea) a fost urmat de către alte instituții din sectorul administrat.
Menționăm aici: Direcția educație, tineret și sport sectorul Rîșcani - dna Valentina Rău, Corpul profesoral și studențesc din cadrul Acedemiei de Studii Economice și Clubul Sportiv ,,COLTUC GYM” , reprezentat de către dl Petru Coltuc.
În total, azi, au fost plantați 400 de arbori de diferite specii.
Rămânem și în continuare uniți pentru lucruri bune!
Pentru un sector mai verde, mai curat!

See MoreImage may contain: one or more people, tree, shoes, outdoor and nature